• WELKOM

    MODEKO KEUKENS

    • modeko

    • Want een kwalıteıts keuken ıs maatwerk en daar maken we graag tıjd voor.

    • Zeer goedkope prıjs, de beste kwalıteıt, uw keuzes.

     

Over Ons

De keuken is het warme hart van u huis, het plaats om lekker te kunnen koken en een ontmoetingsplaats voor het hele gezin. Uw keuken, daar draait het bij ons allemaal om. Het gemak waarmee u al uw kookgerief terug vindt. Uw comfort tijdens het klaarmaken van een heerlijk ratatouille. Uw gevoel om écht thuis te zijn als u met uw gezien in de keuken bezig bent. Voor al die kleine details hebben we een oog tijdens het ontwerpen van u keuken . Wij bieden u het beste Duitse maatwerk, persoonlijk advies en ontwerp.

Service

Bij Modeko keukens kiest u uit een uitgebreid assortiment van hoog kwaliteite , gebruiksvriendelijke , prachtige keukens. Dankzij onze doordachte aankoopstrategie bieden wij u bovendien zeer scherpe prijzen voor een droomkeuken. We verantwoorden al u eisen en u verwachtingen met de kleinste details . Als Modeko keukens geven wij groot aandacht aan u droomkeuken.

fbfd

Keukens

Bij Modeko Keukens kiest u uit een uitgebreid assortiment van prachtige, gebruiksvriendelijke keukens van hoogstaande kwaliteit.Helemaal op wens, helemaal op smaak… Want bij keukenontwerp denken we niet in kastjes of vakjes, maar wel aan de belangrijkste ingrediënten voor de perfecte keuken: persoonlijke wensen, karakter, levensstijl en voor ieder budget. Daarmee bereiden we de keuken die precies bij jou past. Verfijnd tot in de kleinste details. Van pittig eigentijds tot tijdloos klassiek.
Modeko Keukens is uw betrouwbare partner voor de totaalinrichting van uw keuken. U vindt bij ons een ruim gamma kasten, keukentoestellen, werkbladen, spoelbakken, kranen, … kortom alles wat u nodig heeft om uw keuken volledig op maat en naar wens te creëren.
En wilt u echt een andere keuken dan bij de buren? Dan bieden wij u uitstekende keus.
We creëren immers keukens voor iedereen. Naast een persoonlijk ontwerp kan je rekenen op een vakkundige installatie door onze eigen plaatsingsdienst. Afgewerkt tot in de puntjes
Iedereen van harte welkom.
Kom nu langs in onze vestiging te Hoboken en geniet van supercondities bij Modeko Keukens

Producten

bad meubels

De badkamer meubelsets bestaan uit alles wat u nodig heeft om uw badkamer op een praktische manier in te richten. Wij hebben de verschillende elementen gebundeld, om ervoor te zorgen dat u eenvoudig voor een bepaalde stijl kunt kiezen. Met de badkamer meubelsets verzorgen wij u alles tot uw beschikking, om op een heel prettige manier gebruik te kunnen maken van uw badkamer.
Uiteraard kunnen we u daarnaast uitgebreid adviseren over het gebruik van de meubels of het combineren van overige onderdelen. Wat dat betreft zijn we graag zo goed mogelijk van dienst en halen we daarvoor alles uit de spreekwoordelijke kast. De badkamermeubels zijn beschikbaar in aantal verschillende design. Het combinatie met een wastafelkraan en een badkamer kast voor uw complete badkamer op een nette wijze kan worden ingericht

Producten

sdfs
beyaz esya

ınbouwtoestellen

Modeko Keukens & Electro is tevens uw leverancier voor kwalitatieve keukentoestellen binnen uw budget. U kunt bij ons onder meer vrijstaande of ingebouwde koelkasten, microgolfovens, fornuizen en vaatwasmachines verkrijgen. Ook voor duurzame dampkappen, kookplaten, (-stoom)ovens, grills, combi-ovens … bij Modeko Keukens bent uw aan het goede adres.
Uiteraard voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur van gerenommeerde merken als Siemens, Bosch, Exquisit, Samsung, Smeg, Miele, Whirpool, Aeg, Elektrolux. Bij Modeko Keukens vinden, Onze medewerkers vertellen u graag meer over de diverse modellen en opties, het onderhoud van de keukentoestellen, de levensduur, het energieverbruik, enz.

Producten

klik om producten te bekijken

Merken

ALNO
WELLMANN
İMPULS
BRİGETTE
nolte
miele
BOSCH
AEG
whir
siemens
smeg
teka
franke
primabad

CONTACT

      De bruynlaan 179 – 2660 Hoboken                   +32 3 296 26 64                    +32 3 297 86 87                    info@modeko.be                  mail  info@modekokeukens.be

  

                        Başlıksız-1

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht